بازدید امروز : 108
بازدید دیروز : 1
... حالا بعد اینکه با خودمون کنار اومدیم و تونستیم تو عالم بیرون برای خودمون ساعت سکوت فراهم کنیم نوبت به سکوت درون میرسه. باید سعی کنیم در درون خودمون آرامش و سکوت رو برقرار کنیم و این نمیشه مگر اینکه مکانیسم خلاقیت و زندگی خلاق رو ( که بعدا در موردش صحبت خواهیم کرد ان شاالله) در خودمون فعال کنیم و با مکانیسم پوچی مبارزه کنیم. نتیجه این کارا آرامشه. آرامش روحی باعث میشه که عوض حرف زدن و نجواهای آشفته درونی به زوایای پنهان وجودمون توجه کنیم و عوض اینکه این زوایا رو تو خواب و رویا ببینیم در واقعیت برای رسیدن بهشون تلاش کنیم و اونا رو زندگی کنیم. اینکه چقدر تمرین لازمه که آدم به این آرامش برسه بستگی به نوع شخصیت فرد داره. در بعضیها کمتر طول میکشه و در بعضیها بیشتر . البته نباید فراموش کرد که موفقیت در این مسائل نسبیه. یعنی به مرور زمان کامل تر میشه و نتایج بهتری بدست میاد.
بعضی از مطلعین حداقل زمان مورد نیاز برای این تمرینها رو 21 روز دونستند. اونا اعتقاد دارن که ظرف 21 روز ممارست بر هر کاری ، اون عمل تبدیل به عادت در انسان میشه ولی اون چیزی که اهمیت داره اینه که این تمرینات باید هر روز تکرار بشه و در هیچ روزی نباید ترک بشه.
در این صورته که ظرف مدت کمی اثر سکوت رو در زندگیتون میبینید و حتما با شوق بیشتری این قضیه رو دنبال میکنید.
برای رسیدن به سکوت و ورود به قلمرو سرزمین سکوت مراقبهای هست که در صورتی که علاقمند بودید میتونم در اختیارتون بذارم. بسیاری از چهرههای سرشناس و موفق دنیا برای رسیدن به موفقیت از این سکوت بهرهبردند( که نامشون و مستنداتش موجوده اگر خواستید) و همچنین تو دین اسلام و در بین بزرگان اخلاقی و عرفانی مملکتمون دستورات زیادی در این مورد وجود داره که ذکرشون از حوصله این مقال خارجه.
یادمون باشه که سکوت به تنهایی چاره ساز نیست ، بلکه فقط یک تسهیل کنندست. سکوت باید خلاق باشه تا نتیجه بخش بشه.
تو مپندار که خاموشی من
هست برهان فراموشی من
والا خیلیا ممکنه ساکت باشن ولی هیچ اتفاق خاصی هم تو زندگیشون نیفته. بنابراین به سکوت و تفکر سازنده نیاز داریم.
حداقل نفعی که حتی در صورت عدم خلاقیت به انسان میرسه طبق فرمایش امیرالمؤمنین(ع) در نهج البلاغه اینه که :
جبران آنچه به خاطر خاموشی از کف دادهای ، آسانتر است از آنچه به خاطر گفتارت از دست دادهای.
راستی امروز یکی از دوستای ردیفمو دیدم . آدرس وبلاگشو تو لینک دوستان گذاشتم. ببینید ، جالبه ...
لینک دوستان
آوای آشنا
اشتراک